Soroksári családi ház

Rend és fény minimálban 

A tulajdonosok semmit sem hoztak magukkal a régi lakásból, és a ház berendezésének kialakításához szakemberek segítségét kérték. A végeredmény pedig egy, a hatalmas térben megálmodott élhető és kényelmes otthon lett, ahol rend és fény uralkodik.

A konyhasziget ékessége a hajlított üveg dizájn páraelszívó, a konyha kiegészítője pedig egy leülő. Figyeltek arra is, hogy az ebédlő berendezése ne törje meg az átláthatóságot.

Az ebédlőasztal különleges megvilágítást kapott, a dizájn izzókban helyezett fazettált kristály gyöngyök különlegesen izgalmas módon szikráznak, ha fényt kapnak.

A színeiben is minimál berendezés kiegészítői a kék különböző árnyalatai, ezüsttel.

Tapéta borítja a térelválasztó nappali felé eső oldalát, jól érvényesítve a különleges bio etanolos kandallót, amely valódi lánggal ég.  És természetesen ott az ezüst, a tapéta mintájára válaszoló faág, no és a kék szín.

A nappali berendezkedése szuperminimál. Az egyedi igények szerint tervezett kényelmes ülőgarnitúrához finom puha szövetkárpitot választottak. Az átellenes falon a televízió és minden, ami zenei élvezeteket ígér.

Teljes harmónia a fürdőszobában: zuhanyzó, infraszauna, kényelmes rakodóterek, a 3D-s csempék pedig tökéletesen illeszkednek a funkciókhoz.

A háloszoba igazi intim tér, egyszerű és kényelmes,minden sallang nélküli.

A dolgozószobában a rend és a fény összekapcsolása a finom színekkel a gondolatokat is karbantartja.